Hur du hittar de bästa oddsen för online spel

Det känns som en djungel där ute på nätet, vi vet. Det finns massvis av olika sidor som erbjuder alla möjliga tips på hur man bäst ska spela online, och det är inte alltid som de lyckas undvika att motsäga varandra. För att hitta riktigt bra Winner odds har vi därför gjort vår egen undersökning, och listat upp de saker som du som svensk spelare ska ha lite koll på när det handlar om att hitta de bästa oddsen online.

Ha koll på dina gränser

Det här är det absolut första du ska göra, redan innan du ens öppnar datorn eller startar webbläsaren på mobilen. Hur mycket är du villig att lägga på ditt online spelande, vart går dina gränser när det kommer till att spela på nätet och hur mycket över den gränsen kan du tillåta dig själv att gå? Det finns en anledning till att så många hamnar i spelträsket utan att kunna ta sig därifrån, det är för att de inte tagit sig tid innan de började att lägga upp en plan för hur mycket pengar de ska avsätta. Efter att du vet hur mycket pengar du har att röra dig med kan du börja leta efter sidor som kan ge dig odds inom dina gränser.

Kolla upp mobilerbjudande

I takt med att mobilspelande blir alltmer populärt kommer också appar till höger och vänster, som alla påstår sig ha de bästa oddsen tillgängliga. Det här är långt ifrån sant, och det vore ett stort misstag att tro dem rakt av. Det du istället borde göra är att kolla upp vilka odds som erbjuds i de olika apparna, och därefter göra en snabbkoll online för att se hur väl dessa odds står sig. Det kan absolut vara så att du hittar den perfekta appen direkt, men vi tvivlar på det. Ta dig istället tid att kolla upp lite alternativ, då kommer du ha bättre chans att lyckas med ditt mobilspelande.

Kolla upp säkerheten

Det spelar ingen roll vilken sida som har bäst odds om de inte har lika bra säkerhet. Du bör vara lite misstänksam mot odds som låter lite för bra för att vara sanna, ofta har sidorna då ingen möjlighet att erbjuda dig ordentlig kryptering vid överföring av pengar, eller så kan du inte registrera dig utan att uppge alltför personlig information. Var lite misstänksam mot alla sidor du möter, även de som är kända för att ha bra odds, då kommer du ha en bra utgångspunkt för att upptäcka om de är något att ha eller inte.

Ha lite is i magen

Ett misstag många gör är att de hoppar på första bästa sida som en kompis har rekommenderat, eller som de läst om i en reklam. Om du bara tar dig tiden att kika runt på egen hand, gör lite sökningar online och läs på i de olika forum som finns för oddsspelande online kommer du snabbt att hitta dina egna favoritsidor, som inte alls behöver vara samma som dina kompisars. De bästa oddsen kommer inte alltid från de största sidorna, helt enkelt.